Djembe workshop
 Instrument 

 Organisatie 

Robin Zalm

 Plaats  Op locatie
  •   
  •   

Er is geen muzikale voorkennis vereist. Geen gevoel voor ritme? Iedereen kan trommelen! Niet iedereen is zich bewust van de rol van ritme in het leven. Het ritme van de hartslag – ritme van dag en nacht – ademen – lopen – werken en ontspannen. Alle deelnemers krijgen een djembé en bespelen deze op eigen niveau. Veel mensen lopen warm voor deze djembé workshop, het werkt ontspannend en is goed voor je humeur.
Tijdens de workshop wordt de deelnemers in het kort een stukje geschiedenis, traditie van de Afrikaanse djembé verteld maar ook hoe deze wordt vervaardigd en waarvoor het oorspronkelijk diende: “vraag & antwoord “ alsook non-verbale communicatie: Trommunicatie.
Basisvaardigheden worden uitgelegd en een aantal ritmes en tonen aangeleerd. Deze worden later in de workshop door verschillende ritmesecties gezamenlijk door elkaar heen gespeeld. Dit noemt men Polyritmiek. In combinatie met de Doun Douns en djembé's & percussie wordt er een traditioneel ritme gespeeld. Op ontspannen wijze wordt duidelijk wat teamgeest inhoud. Het gevoel dat je samen iets opbouwt en in stand houdt, elkaar begrijpt zonder woorden: slagvaardig communiceren.
Doel:
Wij zullen samen met u het doel en thema van de workshop vaststellen.
Te denken valt aan samenwerking – luisteren naar elkaar – concentratie – loslaten – inzichtgevend – coördinatie- motoriek – creativiteit prikkelen – ontspanning – sfeer etc.
Locatie:
De workshop kan op verschillende locaties plaatsvinden:
* in-company geschikte locatie
* een door u gehuurde locatie
* een door ons gehuurde locatie
* bij goed weer buiten
Wat wij nodig hebben is een ruimte (niet te groot / niet te klein) met voor alle deelnemers stoelen, liefst zonder armleuning. De toegang tot deze locatie / ruimte moet goed te bereiken zijn. Kan de auto bij de toegang gezet worden om in en uit te laden? Is er parkeerruimte voor deze auto? Als deze ruimte niet op de begane grond ligt, is er dan een lift beschikbaar? Het geluid van de djembé draagt ver, houdt u hier qua locatie rekening mee. Wij kunnen u helpen aan een geschikte ruimte in Heerlen – Landgraaf - Maastricht.

  contact    delen    favoriet 
 
 kies een website waar je deze advertentie wilt delen 
 
           
U moet eerst inloggen/aanmelden
Djembe workshop
0
Op Locatie
Muziekles
info@muziekles.nl