Zingen op de zeedijk
 Instrument 

 Organisatie 

Bureau Van Aemstel Produk

 Adres  Warmoesstraat
 Postcode  1012 JH
 Plaats 

Amsterdam

  •   
  •   

Samen met onze accordeonist en eventueel een zangjuf neemt u een eigen CD op. Zelf een smartlap schrijven is ook mogelijk, tip voor uw teamuitje! Deze smartlappenworkshop is leuk als personeelsuitje maar ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Een van de locaties waar u kunt zingen is het Baantjermuseumcafé in de Warmoesstraat!
Voor grotere groepen staat zangjuf Joki paraat; haar warming-up is ongeëvenaard. Na dit eerste halve uur gaat u aan de slag met accordeonist Wim. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse en enkele Engelse smartlappen, keuze genoeg! Samen met de accordeonist bepaalt u welke nummers u gaat zingen. Uiteraard mogen durfals solo. Onze geluidsman neemt vervolgens een CD op.
De opnames worden ter plaatse gemaakt in cafés op of rond de Zeedijk. Speciaal op aanvraag is ook het Baantjermuseumcafé mogelijk! Voor de creatieven onder u bestaat de mogelijkheid om thuis een eigen tekst te maken op één van deze nummers
Deze workshop kost € 295 euro tot 30 personen, boven de 30 personen komt er 7,50 euro pp bij incl. de beste accordeonisten van Amsterdam, luxe tekstboekjes en CD opname met knappe geluidsman! Zangles van 30 min. (apart reserveren) kost eenmalig € 80,00. Deze workshop smartlappen zingen duurt ruim 2 uur. Prijzen zijn excl. btw (dus incl. wordt het 347 euro en boven de 30 personen 9,50 euro pp).

  contact    delen    kaart    favoriet 
 
 kies een website waar je deze advertentie wilt delen 
 
           
U moet eerst inloggen/aanmelden
Zingen op de zeedijk
Warmoesstraat
1012 JH
Amsterdam
Muziekles
info@muziekles.nl